ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΓΑΪΚΑ Α

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΓΑΪΚΑ ΑΧΑΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

Διεύθυνση - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Διεύθυνση: ΣΑΓΑΪΚΑ Τ.Κ. - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τ.Κ.: 25200
Περιοχή - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Περιοχή: Αχαΐας Κατηγορία - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τηλέφωνο - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο: 2693041067 Fax - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Fax: 2693041067
Κινητό - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κινητό: 6977911433 E-mail - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Υπεύθυνος: ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Ιστοσελίδα:
Η εταιρία, ενσωματώνοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, ορίζει τις γραμμές του μέλλοντος στο χώρο της μελέτης και κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, γερανογεφυρών και ειδικών μεταλλικών κατασκευών. Με όνομα που συμβολίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής δημιουργούμε κατασκευές ασφαλείς και λειτουργικές προσφέροντας τη μέγιστη άνεση και εργονομία. Για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προκλήσεων πραγματοποιείται βελτιστοποίηση κατά τη φάση του σχεδιασμού απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες τη...
Επισκέπτες: 5202

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΓΑΪΚΑ ΑΧΑΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΓΑΪΚΑ ΑΧΑΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

Η εταιρία, ενσωματώνοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, ορίζει τις γραμμές του μέλλοντος στο χώρο της μελέτης και κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, γερανογεφυρών και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.
Με όνομα που συμβολίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής δημιουργούμε κατασκευές ασφαλείς και λειτουργικές προσφέροντας τη μέγιστη άνεση και εργονομία. Για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προκλήσεων πραγματοποιείται βελτιστοποίηση κατά τη φάση του σχεδιασμού απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Οι κατασκευές μας εντυπωσιάζουν με το δυναμικό σχεδιασμό τους καθώς η καλαισθησία, η λειτουργικότητα και η ποιότητα ισορροπούν αρμονικά δίνοντας την αίσθηση ότι τα πάντα είναι μοναδικά και τέλεια τοποθετημένα. Εκτός από τη φήμη μας για τις τεχνολογικές καινοτομίες και την τεχνογνωσία παραγωγής η εταιρία δεσμεύεται με συνεχή βελτίωση για ποιότητα και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα. Παρέχοντας ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις η συνεργασία με τους υπόλοιπους εξοπλισμούς είναι ιδανική. Η αναγνωρισμένη ποιότητα, η εμπειρία και τα πλεονεκτήματα αξίζουν ώστε να είναι για πάντα στο πλευρό σας.
Η εταιρία έχει εξασφαλίσει και εφαρμόζει ISO 9001:2000 ενώ αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της για το περιβάλλον και τις κοινότητες μέσα στις οποίες κατασκευάζει έργα. Οι κατασκευές και οι εγκαταστάσεις διέπονται από αυστηρότατους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας. Με πίστη στην αξιοπιστία και τεχνογνωσία μας μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά αφού οι κατασκευές μας θωρακίζονται με εγγύηση έναντι αστοχιών.
Οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας και η επιτυχής εκτέλεση των υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων έργων απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την εδραίωση της ηγετικής μας θέσης καθώς και των μελλοντικών μας προοπτικών εισερχόμενοι με νέες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό. Είμαστε περήφανοι για την αξιοπιστία την οποία εσείς μας αποδίδετε μέσω ερευνών ικανοποίησης πελατών, και των δηλώσεων επανεπιλογής μας παρέχοντάς μας το μεγαλύτερο κίνητρο για την συνέχεια των προσπαθειών βελτίωσής μας.
Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για απόλυτη ικανοποίηση φροντίζουμε να απολαμβάνετε τη μέγιστη σιγουριά για την επένδυσή σας με τα μεγαλύτερα οφέλη. Επειδή όμως η δουλειά περιλαμβάνει και απρόοπτα προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη που σας ακολουθεί παντού και πάντα.
Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανένα συμβιβασμό διότι οι κατασκευές μας περισσότερο από ποτέ παραμένουν ασύγκριτες καθώς είναι μπροστά από την εποχή τους. Νοιώστε περήφανοι, αισθανθείτε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας…